Yoga på Fjordbyen Aktiv!

NYE YOGA-klasser vinter/vår 2024

Vi er i gang, bli med du også!

Noen forskningsbaserte fakta om regelmessig yogapraksis:

  • Gir forbedret fysisk helse, utholdenhet, styrke og fleksibilitet.
  • Gir positiv effekt ved smerter som hodepine, spenninger i nakke, skulder og rygg.
  • Har direkte effekt på nervesystemet og reduserer stress, senker puls og blodtrykk, styrker immunforsvaret og har en positiv effekt på inflammatoriske tilstander i kroppen.
  • Kan lette angst, depresjon og søvnvansker
  • Gjennom yoga øker du sensitivitet for egne kroppsfornemmelser og emosjoner
  • Du møter verden rundt deg på en åpen og empatisk måte
  • Kan øke forståelsen for at eget velvære og det at natur, mennesker og dyr rundt oss har det bra, og er knyttet sammen.

Gratis prøvetime: send prøvetime og dag på sms til 93057997 www.fjordbyenaktiv.no

Kontakt mob: 93 05 79 97 Ceciliestustadnilsenyoga@gmail.com Booking: https://yogafjordbyen.yogo.no

Kurskalender/timeplan vinter/vår 2024

Mandag 18.00-19.00: ASHTANGA (gruppe)

Torsdag 18.00-19.30: YIN-Yoga (gruppe)

Å bringe yoga på arbeidsplassen kan være et verdifullt tiltak for å ivareta og styrke arbeidsmiljø og arbeidsevne til de ansatte. Studier viser at yoga demper stress, øker produktiviteten og får ned sykefraværet. I en time hver uke kan du som ansatt komme og gjøre noe helt annet sammen med kollegene dine, og kanskje bli kjent med noen nye. Det kan til og med hende at du vil trives enda bedre på jobben når kroppen og toppen får mer næring.

Dette er et tilbud som skal passe for alle, uansett fysisk form. Yoga er en bevegelsesform som omfatter flere praksiser: pusteøvelser, fysiske øvelser, avspenningsøvelser og meditasjon.

PT- Personlig oppfølging? ring for å avtale tid: 93057997 eller ceciliestustadnilsenyoga@gmail.com

ASHTANGA VINYASA FLOW- for alle: oppstart uke 2 Dette er en dynamisk og fysisk time som gir deg mer energi. Den passer fint til deg som føler deg sliten og trenger å løfte deg selv opp litt. Du lærer å bruke pusten som et verktøy til mer utholdenhet, statisk styrke og mental innstilling. Du lærer klassiske yogaposisjoner og flyt gjennom hver bevegelse. Du blir varm og får hjertepumpa i gang, før vi avslutter med en myk og behagelig avspenning.

YIN yoga – for alle: oppstart uke 2 Dette er en myk yogatime der vi har oppmerksomhet på pust og myke bevegelser. Dette er timen for deg som har behov for å roe ned på grunn av stress, uro, eller bare ønsker mer mindfulness (på norsk kalles dette oppmerksomt nærvær). Vi gjør myke bevegelser som roer nervesystemet og følger årstidenes puls som gjør godt for kropp og sinn.

12 ukers kurs. NOK 2400,- VIPPS: yoga Fjordbyen #851296 NOK 2400,- VIPPS: yoga Fjordbyen #851296